Ergonomiska mattor - Entrémattor

Håll smutsen ute med en dörrmatta eller en entrématta. Vi har dörrmattor i många olika storlekar och stilar. Här kommer du defintivt finna en matta som passar era behov.

Frakt fritt på alla mattor gäller privatperson och företag.

Entrématta Spaghetti Tät grå i vinyl Entrématta Spaghetti Tät grå i vinyl

Entrématta Spaghetti Tät grå i vinyl

1 128 SEK exkl. moms
I lager.

Entrémattan har många användningsområden 

Då den både fungerar som en matta som ska skrapa av smutsiga skor och fånga upp vatten från de blöta dagarna. Men den är idag lika mycket en inredningsdetalj och det första man möter när man kliver in i ett hem. Hos oss på Rosén hittar ni entrémattor som matchar dessa olika krav. 

Vi har entrémattor som har tekniska egenskaper och som stoppar det mesta av smuts och fukt från att ta sig in i hemmet. 

Utöver det har vi flertalet olika dörrmattor i allt från de moderna dörrmattorna i naturmaterial till de mer klassiska gummimattorna med tryck.

Skall matta vara utanför entrén kan med fördel en matta med hög skrapeffekt läggas då den är tänkt att vara första utpost mot det damm och smuts som dina skor kan tänkas dra med sig. Innanför dörren passar en absorberande matta utmärkt som suger upp fukt och vatten.

En riktigt entrématta stoppar damm, grus och vatten redan i hallen och skyddar därför golven i resterande del av hemmet. 

Detta gör underhåll av dessa golv lättare och de kommer även hålla i många år framöver. De allra flesta entrémattor har en skyddande baksida som inte släpper igenom väta och som även gör att mattan ligger still.