Kontakta oss på: +46 (044) 128800

Home-Step Ergonomisk matta för kök, tvättstuga svart 51x99cm

  • 587 SEK
  • exkl. moms

Dela
Artikelnummer: 4511
Leverantör: Rosén Innovation

Ergonomisk ståmatta för hemmamiljöer.


För stående arbete hemma för torra miljöer avlastar rygg, ben, fötter. Passar utmärkt vid diskbänk, strykbrädan eller tvättmaskin, Köp idag för snabb fri leverans


  • För stående arbete
  • För torra miljöer
  • Avlastar rygg, ben, fötter


Mycket avlastande och ergonomisk matta för stående arbete som passar i alla torra miljöer såsom kontor, butik, industri och sjukhus. Mattan har en kärna av högkvalitativt material som ger optimal avlastning för rygg, ben och fötter.

Denna ergonomiska ståmattan passar för stående arbete i alla torra miljöer såsom på kontor, i butik, i receptionen, i industrimiljöer och på sjukhus. Ståmattan erbjuder hög komfort och gör det mer bekvämt att stå upp och arbeta. Den balanserade och väl avvägda mjukheten stimulerar mikrorörelser som ökar blodcirkulationen samt motverkar trötthet och ömhet. För att minska snubbelrisken är mattan försedd med fasade kanter och en högfriktionsbotten som motverkar halka. Ståmattan är enkel att hålla ren och desinficera vid behov. Komplettera din arbetsplatsmatta med ett höj-och sänkbart skrivbord eller andra ergonomiska, höj-och sänkbara möbler.

Vikt

2,0kg

Storlek

99x51xcm

Passar till

Alla stående arbeten tex. i köket, tvättstugan mm