Kontakta oss på: +46 (044) 128800

Bilverkstad

Alla verktyg och tillbehör du behöver för din bilverkstad eller garage

Rätt bilverktyg underlättare när du behöver laga eller reparera din bil. Om du bestämmer dig för att själv arbeta med bilen  ska det vara smidigt och enkelt. Vi har ett brett utbud av verktyg för att göra de flesta arbetsmoment enklare. Här kan du hitta högkvalitativa produkter från välkända tillverkare.

Om du ska byta däck  eller skruva ett ställ själv behöver du bra verktyg. Kvalitet och pris är viktiga faktorer vid köp, men det är också faktorer som vikt och hur de känns i din hand. Vårt utbud omfattar produkter för hobbysnickare och för professionella arbetare.

Produkter för bilentusiaster

Oavsett om du är en hobbymekaniker med ett stort intresse för bilteknik eller om du driver en verkstad, så har vi rätt produkter för dig. Vår kunniga personal kan hjälpa dig att hitta rätt produkter för dig eller ditt företag, till exempel digitala däcktrycksmätare för exakta applikationer. Om du letar efter en uppsättning hylsnycklar eller en polermaskin, hittar du ett bra urval här.


Brett utbud av produkter

Värderar du en beställning har vi tomma verktygsvagnar i stål. En stabil struktur med kraftiga skenor krävs. Det är viktigt att verktygsvagnen inte välter på grund av verktygens vikt. Starka skruvmejslar ställer höga krav på mer hållbara hylsor. Vi har ett brett utbud av uttag som är förstärkta och designade för användning med moderna nycklar.

Letar du efter elmaskiner som slipmaskiner, vinkelslipar, multimetrar eller flamfri värmeinduktion så har vi ett bra urval av kvalitetsprodukter.

Tillverkad i Sverige och 100% återvinningsbar