Kontakta oss på: +46 (044) 128800

Butik och Lager

Du behöver inte välja mellan att ha joggingskor eller att få ont i fötterna när du står upp på jobbet! En bra ergonomisk ståmatta som fördelar belastningen på fötterna gör underverk. Hos Rosén Innovation finns en arbetsmatta för varje ändamål. 

Fraktfritt på alla mattor gäller privatperson och företag.

Jordkabel med stickkontakt ESD Jordkabel med stickkontakt ESD

Ergonomisk ståmatta och arbetsmatta är din lösning

Du behöver inte välja mellan att ha joggingskor eller att få ont i fötterna när du står upp på jobbet! En bra ergonomisk arbetsplatsmatta / Ståplatsmatta som fördelar belastningen på fötterna gör underverk. Skaffa dig en nyttig vana på jobbet. Flytta stolen, gör plats för en ståplatsmatta- använd ditt ståbord och må bättre!

Stå emot farlig sittsjuka!

Många stillasittande timmar i vardagen ökar risken för vanliga folksjukdomar. Risken ökar för att vi ska drabbas av övervikt, diabetes, högt blodtryck, hjärt- och kärlsjukdomar och cancer. Som lök på laxen ökar långvarig stress risken för många av dessa sjukdomar. Men om du reser dig upp börjar kroppen åter producera de ämnen som rensar blodomloppet på blodfetter och blodsocker. Genom att stå upp rör du på dig oavbrutet, och hjärt- kärlsjukdomar kan motverkas, det är friskvård.


Läs mer om våra mattor här