Kontakta oss på: +46 (044) 128800

Greenline 100 Lyftklossar Lättvikt

Kampanj på alla GreenLine Lyftklossar sänkta 50% och så länge lagret räcker

Lyftblocken är tillverkade i Polyuretan som har små slutna celler med luft, det gör att lyftblocken tål högt tryck och sedan går tillbaka till sin ursprungliga form.

Din Shore är ett mått på hårdhet. Din Shore är 65 mot 85 för gummi dvs gummi är mycket hårdare och kan lätt ge skador på karossen.

Dagens bilar har såväl plast som tunn metall i karossen, vilket gör att det är svårt att lyfta utan att skada karossen. Tryckytan är mjukare och formar sig till karossen istället för tvärt om. De här PUR lyftblocken väger 1/3 av gummiblock.MT 150x100 lyftkloss gummi Greenline 100 MT 150x100 lyftkloss gummi Greenline 100

 (Polyuretan). har små slutna celler med luft, det gör att lyftblocken tål högt tryck och sedan går tillbaka till sin ursprungliga form. 

Din Shore är ett mått på hårdhet. Din Shore är 65 mot 85 för gummi dvs gummi är mycket hårdare och kan lätt ge skador på karossen. Dagens bilar har såväl plast som tunn metall i karossen, vilket gör att det är svårt att lyfta utan att skada karossen. 

Tryckytan är mjukare och formar sig till karossen istället för tvärt om. De här PUR lyftblocken väger 1/3 av gummiblock. Tål alla typer av oljor. Lyftblocken tål 600 kilos tryck per cm².

Lyftklossar i polyuretan men liknar gummi, godkända för användning för både professionella verkstäder och privatpersoner. Passar alla typer av billyftar