Kontakta oss på: +46 (044) 128800

Stationssats för hantering av låsning

  • 4 990 SEK
  • exkl. moms

Dela
Artikelnummer: 8154
Leverantör: Laser Tools

Kittet för låsningshantering med hänglås, hasp, säkerhetsskyltning och låsningsväska. Gör det möjligt att tilldela etiketter och hänglås till en utbildad tekniker och att följa ansvarsskyldigheten. Tillägget av en hasp för utlåsning säkerställer att ingen störning av den tilldelade teknikerns fordon får förekomma. Idealisk för alla stora karosseriverkstäder/verkstäder med flera utbildade tekniker som arbetar med Hybrid/EV-fordon.


  • Låsbar, väggmonterad, låsningshanteringsstation med justerbara hyllor ger en säker och trygg förvaringsplats för nycklar till el- och hybridfordon och MSD-enheter (manuell serviceavstängning) för att förhindra oavsiktlig aktivering av HV-system vid service och reparationer. Storlek: 360 x 450 x 155 mm.
  • Säkerhetspåse med hög synlighet och låsbart band för att förhindra obehörig åtkomst. Idealisk för att låsa in fordonsnycklar, EV MSD-enheter (manuella serviceavbrottsbrytare) etc. för att säkerställa att oavsiktlig aktivering av högspänningssystem inte är möjlig. Storlek: 440 x 245 mm.
  • 76 mm långt, icke-ledande hänglås med nylonhölje (med två kodade nycklar) för att förhindra oavsiktlig aktivering av eller tillgång till högspänningssystem. Ett paket med 12 återanvändbara, självhäftande högspänningsetiketter (150 x 75 mm) för att ange högspänningsdelar i fordonet. Högspänningsskylt (2 st) för att informera anställda/kunder om högspänningsrisker.
  • En förpackning med 10 lockout-taggar, som ger en säkerhetsvarning med självhäftande överdrag på baksidan av taggen, så att den auktoriserade arbetstagarens namn kan skrivas in. En förpackning med 10 varningsskyltar för Hybrid/EV (för upphängning på inre backspeglar eller rattar) som är utformade för att varna för att fordonet är en EV- eller hybridbil.
  • Alla produkter som ingår i detta kit finns tillgängliga som enskilda artiklar - se lasernummer 7947 (station för hantering av låsning), 8030 (väska för låsning), 7943 (76 mm hänglås), 7561 (självhäftande etiketter, förpackning 12), 7577 (högspänningsskylt), 7941 (låsningsmärken, förpackning 10), 8049 (varningsskyltar för Hybrid/EV, förpackning 10).