Kontakta oss på: +46 (044) 128800

Ståmatta Plus Step ergonomisk, grå

  • 373 SEK
  • exkl. momsDela
Artikelnummer: 5170
Leverantör: Rosén Innovation

Plus Step ergonomisk ståmatta

Plus step är en klassisk arbetsmatta som ger en ergonomiskt korrekt ståyta. Det är en mjuk vinylmatta med en orange mönstrad finish som motstår nötning och halkar. Idealisk för torra miljöer som butiker och receptioner.

För dina leders skull
Den är konstruerad av mikrobatterier med miljontals luftbubblor och 11 mm tjocklek för att ge ergonomiskt stöd för fötter, ben, höfter och ländryggen. Detta förhindrar effektivt belastningsskador från statiskt stående arbete. Luftbubblorna masserar trötta fötter, medan kudden isolerar kylan och dämpar vibrationer på ytan.

Lämplig för torra miljöer
Plus Step lämpar sig bäst för förpacknings- och monteringsbänkar inom lätt industri, butiker, receptioner, vid arbetsbänkar eller i torra miljöer. Arbetsmattans kanter är något avfasade för att minska snubbelrisken. Uppfyller standarden R10 DIN 51130..


Mattan är miljlövänlig eftersom den är tillverkad av återvinningsbar vinyl. Den finns i tre olika bredder och kan fås i längder upp till 18 meter. Finns inte längden du önskar i listan ovan går det bra att få den måttanpassad efter dina önskemål, fyll gärna i rutan ovan för offert. Mattan är lätt att skära till så den kan även anpassas själv.