Flygplans chock

Vi säljer till internationella flygplatser och flygbolag. Vi levererar även multinationella flygplanshanteringsagenter, FBO Executive Jet Operators och Helikopter Operators. 

100% för miljön

Vi följer inte den utveckling vi leder ...


Sedan lanserar vi vår nya chock-serie som heter "GREENLINE" som är baserad på ett helt nytt material där vi använder vatten som ett jäsmedel, och inga andra medel som finns på räckviddslistan.

Materialet är starkare än vårt och kan återanvändas 100% i nya produkter som vi producerar i våra maskiner.

Det finns ingen skillnad på utsidan mer än att vår logotyp är i stor text på alla chocks, det är logotypen som kan ersättas med en kund som är unik som denna.Våra stora kunder kan packa begagnade produkter i en 1185x 785x 800-brunnscontainer och returnera den till oss och vi ansvarar för frakten. Efter det granulerar vi produkterna och tillverkar nya, vi använder 90% gammalt material och blandar i 10% ny polyuretan.

Vi är idag den enda tillverkaren av chocks som tänker på detta sätt.

 

Detta är bara det första steget i vårt engagemang för mer miljövänliga chocker

 

Vi har också utökat vårt sortiment under året så vi har nu 12 olika modeller.

Alla modeller har någon typ av reflex, så att de är synliga på natten och inte glömmas.

 

En av våra största fördelar är att vi har utveckling, produktion och försäljning under samma tak, så vi kan se en komplett lösning på allt vi gör ...Aluminiumhandtag.

Aluminiumhandtaget (om du väljer den modellen) innebär att det finns en hävstångseffekt när du tar bort blocket under tryck jämfört med gummiblocken, för att minimera risken för att blocket fastnar, är denna typ tillgänglig i många modeller.

 

Att ses på natten.

Alla modeller har någon typ av reflex, så att de är synliga på natten och inte glömda, kan du också välja orange eller gula block.Spara både personal, tid och pengar

Anledningen är att våra block kan spara både personal, tid och pengar, eftersom de är lättare, mer hållbara och mycket mer effektiva.

Det kommer att minska kostnaderna för personskador - ryggproblem på grund av lyft och problemet med att ta bort blocket under högt tryck.

Det sparar tid på rampen och kan användas flera gånger innan den är sliten.

Materialet i vårt block är en superstark tvåkomponent polyuretan, som vi nu använder för nya produkter.

 

Klimat

Stoppblocket tål 100 grader och högre än för varmare klimat.

 

Tillverkad i Sverige