Kontakta oss på: +46 (044) 128800

Hybrid/EV-kabinett - Komplett kit

  • 54 200 SEK
  • exkl. moms

Dela
Artikelnummer: 61725
Leverantör: Laser Tools

Ett verkligt omfattande kit som är utformat för att uppfylla de specifika behoven hos verkstäder för hybrid- och batterielektriska högspänningsfordon, inklusive alla nödvändiga verktyg och säkerhetsutrustning. Satsen innehåller en komplett uppsättning isolerade högspänningshandverktyg och testinstrument som är utformade för användning på hybrid-/EV-fordon. Levereras i ett tungt 7-lådigt låsbart verktygsskåp med 6 lådor i den övre lådan för att hålla verktygen organiserade och säkra. Skåpstapeln är tillverkad av kallvalsat stål med en hållbar pulverlackeringsfinish, lådorna har rullstenslöpare och 2 fasta och 2 svängbara/bromsade hjul för enkel manövrering runt om i verkstaden. Det finns också anpassade externa stöd för förvaring av säkerhetsbarriärstolpar och baser, tillsammans med ett fäste för den isolerade räddningsstången (ingår).


  • Omfattande 100-delars hybrid/ EV-isolerad verktygssats VDE/GS & IEC60900-godkänd. Alla verktyg finns också tillgängliga separat.
  • Satsen levereras i ett anpassat, låsbart rullförvaringsskåp med 7 lådor och 6 lådor i den övre lådan.
  • Ett urval högspänningsinstrument med prober och kablar (IEC60900 för verktyg och CAT III/IV för isoleringstestning).
  • Fullständig uppsättning säkerhetsutrustning för verkstad och fordon, inklusive kedjor för avspärrningar, varningsskyltar för väggar och fordon, säkerhetsräddningsstång, skyltar för låsning och varning av fordon, nylonhänglås och timer för avstängningsrutiner.
  • Hybrid/EV-specifik personlig säkerhetsutrustning, ansiktsskydd för ljusbågsblinkning, isolerad skyddskåpa, skyddskåpor för kabeländar, klämmor och golvmattor för säkert arbete vid 1000 V.